*****  جشن پیروزی مبارک     ***یَقُولُ اللهُ(عز و جل): لاقَطَّعن أمَلَ کُلّ مُومِنٍ أمَّلَ دونی بالإیاسِ: خداوند (عز و جل) می فرماید: بی گمان امید هر مومنی که به غیر من امید ببندد را با مأیوس کردن او قطع می کنم. مستدرک الوسائل ج 11 ، ص 221 ، ح   12799

با حضور دکتر حریرچی

با حضور دکتر حریرچی:

بخش توسعه یافته اورژانس مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان افتتاح شد

بخش توسعه یافته اورژانس مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان با حضور دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین مسئولین دانشگاه و بیمارستان شهید بهشتی  امروز مورخ 25/12/96 افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام این مطلب گفت: توسعه این بخش از سال 94 آغاز و در سال 96 به پایان رسید.

دکتر ابراهیم کوچکی، با اشاره به توسعه این بخش از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: برای توسعه اورژانس مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان با زیربنا 700 مترمربع و اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون تومان برای ساخت و تجهیز هزینه شده است.

لازم به ذکر است تعداد تخت های موجود در اورژانس این مجتمع بیمارستانی 40 تخت بوده که در حال حاضر 20 تخت دیگر اضافه گردیده است.

ساعت : 12:16 -  روز  : جمعه  - 25 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :170