فرارسیدن دهه کرامت ، میلاد باسعادت حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) و کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) مبارک باد.

با حضور معاون محترم وزیر دکتر حریرچی مرکز mri مورد بهره برداری رسمی قرار گرفت.

با حضور قائم مقام وزیر بهداشت:

مرکزام.آر.آی  مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان  باحضورمسئولین دانشگاه و بیمارستان راه اندازی شد

به گزارشروابط عمومی بیمارستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام این مطلب گفت: ساخت این مرکز با زیربنای 175 مترمربع در سال 95 آغاز و در سال 96 به بهره برداری رسید.

دکتر ابراهیم کوچکی، با اشاره به ساخت و تجهیز این مرکز از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: برای مرکزMRI  مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان بالغ بر شش میلیارد تومان هزینه شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به نیاز مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان به عنوان بیمارستان جنرال و مرجع منطقه کاشان، راه اندازی این بخش از اهمیت زیادی برخوردار است.

لازم به ذکر است دکتر حریرچی قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  به منظور افتتاح چندین پروژه عمرانی از جمله مرکز جامع خدمات سلامت زنده یاد حاج علی مهرپرور (خاتم الانبیاء)، مرکز MRIو بخش اورژانس مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی به کاشان سفر کرده است.

ساعت : 12:0 -  روز  : جمعه  - 25 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :190