*****  جشن پیروزی مبارک     ***یَقُولُ اللهُ(عز و جل): لاقَطَّعن أمَلَ کُلّ مُومِنٍ أمَّلَ دونی بالإیاسِ: خداوند (عز و جل) می فرماید: بی گمان امید هر مومنی که به غیر من امید ببندد را با مأیوس کردن او قطع می کنم. مستدرک الوسائل ج 11 ، ص 221 ، ح   12799

مراسم تقدیر از آقای دکتر شریف استاد بخش کودکان

تودیع ومعارفه مدیر گروه اطفال دانشگاه

مراسم تکریم و تقدیر اززحمات آقای دکتر محمد رضا شریف استاد بخش کودکان توسط اعضای گروه و دستیاران کودکان با حضور سرپرست ومعاونین دانشکده پزشکی و سرپرست و معاون درمان وآموزش بیمارستان برگزار شد . در این مراسم  آقایان دکتر تقوی سرپرست دانشکده پزشکی و دکتر فاضل سرپرست بیمارستان ضمن تشکر از خدمات ارزشمند آقای دکتر شریف طی مدت زمان تصدی مدیریت گروه اطفال برای آقای دکتر داود خیر خواه  مدیر جدید گروه اطفال آرزوی سلامتی و موفقیت نمودند. در پایان به رسم ادب از سوی مسئولین و مدیر گروه ها لوح تقدیر وهدایایی اهداءشد.

ساعت : 15:25 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :361