***یَقُولُ اللهُ(عز و جل): لاقَطَّعن أمَلَ کُلّ مُومِنٍ أمَّلَ دونی بالإیاسِ: خداوند (عز و جل) می فرماید: بی گمان امید هر مومنی که به غیر من امید ببندد را با مأیوس کردن او قطع می کنم. مستدرک الوسائل ج 11 ، ص 221 ، ح 12799

عمل جراحی نادر اندآرترکتومی کاروتید چپ

برای اولین بار از زمان تاسیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، عمل جراحی اندآرترکتومی کاروتید چپ دراتاق عمل مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان  در تاریخ  16/10/1396 عمل جراحی اندآرترکتومی کاروتید چپ  روی بیمار مرد 69 ساله با سابقه دیابت و بیماری قلبی با تنگی 70% کاروتید چپ توسط آقای دکتر آرش مرادی فوق تخصص جراحی عروق و تیم بیهوشی به سرپرستی آقای دکتر محمدرضا رضوی زاده، اعضاء هیئت علمی دانشگاه در بیمارستان شهید بهشتی کاشان با موفقیت  به انجام رسید .

سرکارخانم حاجی غفاری سرپرستار اتاق عمل بهشتی کاشان نیز ضمن بیان این مطلب خاطرنشان کردند این مرکز قادر به انجام اعمال جراحی عروق و دیگر خدمات درمانی از این قبیل به همشهریان گرامی می باشند.

ساعت : 14:43 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :158