***یَقُولُ اللهُ(عز و جل): لاقَطَّعن أمَلَ کُلّ مُومِنٍ أمَّلَ دونی بالإیاسِ: خداوند (عز و جل) می فرماید: بی گمان امید هر مومنی که به غیر من امید ببندد را با مأیوس کردن او قطع می کنم. مستدرک الوسائل ج 11 ، ص 221 ، ح 12799

"انالله و انا الیه راجعون"

با نهایت تاسف و تالم درگذشت همکار گرامی سرکار خانم دکتر زهرا چیت سازیان را به خانواده ایشان، جامعه پزشکی و به ویژه علاقمندان این استاد فرهیخته تسلیت عرض می نماییم و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحومه رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی را آرزومندیم.

لازم به ذکر است  مراسم تشییع جناره آن مرحومه راس ساعت 13/30 ازمحل بیمارستان به طرف مسجد دانشگاه و از انجا به طرف میدان درب عطا برگزار می گردد.

ساعت : 13:16 -  روز  : سه شنبه  - 7 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :530