امام جواد (ع)فرمودند: سه چیز، سبب رسیدن به رضوان خداى متعال مى باشد: 1- نسبت به گناهان و خطاها، زیاد استغفار  کردن .2- اهل تواضـع و فـروتن بـودن . 3- صدقه  ی بسیار دادن.

مراسم تکریم و معارفه مدیریت مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی

مراسم تکریم و معارفه مدیریت مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه، ریاست بیمارستان، مدیران و کارکنان بیمارستان در محل سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

دراین مراسم سرپرست محترم دفتر ریاست دانشگاه از زحمات جناب آقای مهندس محمد صباحی تقدیر و تشکر نمود و برای آقای دکترسید محمد حسین مکی بعنوان مدیر جدید بیمارستان آرزوی موفقیت نمود.

در این مراسم معاون محترم درمان دانشگاه و ریاست محترم بیمارستان نیز طی سخنانی از زحمات و خدمات ارزنده آقای مهندس صباحی تقدیر نموده و برحفظ تعامل وهمکاری کلیه مسئولین و کارکنان بیمارستان جهت تحقق اهداف و رسالت این مرکز تاکید نمودند آقای دکتر سید محمد حسین مکی ضمن قدردانی از کلیه مدیران اسبق بر ضرورت همکاری و تعامل بین سازمانی مجموعه مدیران عالی ومیانی و کارکنان بیمارستان تاکید نمودند.

قابل ذکر است در پایان لوح تقدیر از طرف ریاست بیمارستان جهت خدمات ارزنده و تلاشهای مستمر آقای مهندس صباحی قرائت گردید.

منبع خبر: روابط عمومی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی

ساعت : 10:48 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1192