***یَقُولُ اللهُ(عز و جل): لاقَطَّعن أمَلَ کُلّ مُومِنٍ أمَّلَ دونی بالإیاسِ: خداوند (عز و جل) می فرماید: بی گمان امید هر مومنی که به غیر من امید ببندد را با مأیوس کردن او قطع می کنم. مستدرک الوسائل ج 11 ، ص 221 ، ح 12799

مراسم تکریم و معارفه مدیریت مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی

مراسم تکریم و معارفه مدیریت مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه، ریاست بیمارستان، مدیران و کارکنان بیمارستان در محل سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

دراین مراسم سرپرست محترم دفتر ریاست دانشگاه از زحمات جناب آقای مهندس محمد صباحی تقدیر و تشکر نمود و برای آقای دکترسید محمد حسین مکی بعنوان مدیر جدید بیمارستان آرزوی موفقیت نمود.

در این مراسم معاون محترم درمان دانشگاه و ریاست محترم بیمارستان نیز طی سخنانی از زحمات و خدمات ارزنده آقای مهندس صباحی تقدیر نموده و برحفظ تعامل وهمکاری کلیه مسئولین و کارکنان بیمارستان جهت تحقق اهداف و رسالت این مرکز تاکید نمودند آقای دکتر سید محمد حسین مکی ضمن قدردانی از کلیه مدیران اسبق بر ضرورت همکاری و تعامل بین سازمانی مجموعه مدیران عالی ومیانی و کارکنان بیمارستان تاکید نمودند.

قابل ذکر است در پایان لوح تقدیر از طرف ریاست بیمارستان جهت خدمات ارزنده و تلاشهای مستمر آقای مهندس صباحی قرائت گردید.

منبع خبر: روابط عمومی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی

ساعت : 10:48 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :948