بیمار مبتلا به سرطان خون بعد از حدود 40 روز بستری در این مرکز

با حال عمومی خوب ترخیص شد.

بیمار مبتلا به سرطان خون بعد از حدود 40 روز بستری در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان ، با حال عمومی خوب ترخیص شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، دکتر محمدرضا شریف سرپرست این مرکز درباره این خبر افزود : خانمی 58 ساله اهل کاشان که به علت سرطان خون ، از حدود 40 روز پیش در این مرکز بستری شده بود ، با تلاش کادر پزشکی و درمانی این مرکز ، با حال عمومی خوب ترخیص شد.

دکتر شریف ضمن تشکر از جناب آقای دکتر رضا منوچهری فوق تخصص خون و سرطان بالغین بعنوان پزشک معالج این بیمار و کادر پرستاری بخش داخلی 3 این مرکز گفت : این بیمارستان بعنوان بزرگترین و مجهزترین مرکز درمانی در شمال استان در زمینه تشخیص و درمان بیماری های سرطان است که با هدف ارائه خدمات جامع و نوین در حوزه سلامت با رویکرد پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان را انجام می دهد.

وی یکی از واحدهای ارائه خدمات به این بیماران را بخش شیمی درمانی بیان کرده و افزودند : این بخش با پذیرش بیش از 500 بیمار بصورت ماهیانه در زمینه تزریق داروهای خاص و شیمی درمانی ، تزریق خون و فرآورده های خونی و .... به این بیماران خدمات رایگان ارائه می دهند.

دکتر رضا منوچهری فوق تخصص بیماری های خون و سرطان بالغین این مرکز در توضیح این بیماری گفت : سرطان خون بیماری پیش رونده و بدخیم اعضای خون ساز دربدن است که علت اصلی بیماری سرطان خونناشناخته است؛ اما به اعتقاد دانشمندان و پزشکان ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی در بروز این بیماری نقش دارند.

وی افزود :اگرچه علت خاصی برای بروز این بیماری وجود ندارد اما عوامل مختلفی در بروز این بیماری نقش دارند که می توان به عواملی چون ، سال خوردگی ، سابقه خانوادگی و ژنتیک ، سیستم ایمنی ضعیف وعفونت های خاص اشاره نمود.

ایشان هدف اصلی درمان سرطان خون را ریشه کن کردن کامل این بیماری دانسته و گفت :  درمان این بیماری، به نوع سرطان ، سن شما ، میزان پیشرفت سرطان در ناحیه مورد نظر و همچنین عوامل دیگر دارد بستگی دارد.

ساعت : 18:12 -  روز  : یکشنبه  - 25 /  3 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :133