مراسم چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

مراسم چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی ، با همکاری واحدبسیج کارکنان دانشگاه و روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان ؛ روز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه ۹۸ ، مراسم چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، با حضور جمعی از مسئولین و پرسنل دانشگاه و بیمارستان ، در محل آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

در این مراسم سردار حاج اصغر رجایی ازفرماندهان هشت سال دفاع مقدس واز همرزمان ایشان، در خصوص دستاوردهای عظیم انقلاب ونعمتهایی که خداوند به ما عطا فرموده و همچنین از رشادتها و جان فشانی های چندین ساله سردار سلیمانی مطالبی را بیان کرده و ایشان را فردی واقعا" فداکار ، نمونه ،شجاع ،با تدبیر  و مرد اخلاص و عمل به وظایف ،ساده زیست و شیفته انقلاب و مطیع امر رهبر برشمردند .

سردار رجایی افزود: این مجاهد عزیز عمر با برکت خود را صرف دفاع از حریم و امنیت کشور و منطقه نمودند وهمواره خواستار اتحاد و همدلی بیش از پیش یاران انقلاب ،در هر گروه و حزب شدند.

درادامه به همکارانی که به سوال مطرح شده از سخنان سردار رجایی پاسخ دادند هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.

لازم به ذکر است قبل از سخنرانی، گروه سرود پایگاه امام محمد باقر (ع)کمال الملک نیز سروده ای را در وصف سرداردلها و یوم الله ۲۲بهمن اجرا نمودند.

ساعت : 8:21 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :223