با حضور مسئولین بیمارستان :

از مسئول آموزش دستیاران گروه اطفال دانشگاه تقدیر شد.

با حضور سرپرست ، معاونت درمان و مدیر گروه اطفال مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی از زحمات دکتر فرهاد مدنی در سمت مسئول آموزش دستیاران گروه اطفال دانشگاه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، روز سه شنبه 9 مهرماه 98 ، با حضوردکتر محمدرضا شریف سرپرست بیمارستان ، دکتر داود خیرخواه معاونت درمان و مدیر گروه اطفال دنشگاه و جمعی از دستیاران این گروه ، از زحمات دکتر فرهاد مدنی در سمت مسئول آموزش دستیاران گروه اطفال دانشگاه تقدیر شد.

در این جلسه دکتر شریف ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند و موثر جناب آقای دکترفرهاد مدنی در طول مدت تصدی ایشان در این سمت افزودند : اصلی ترین رسالت آموزشی این مرکز، تربیت پزشکان ونیروهای شایسته و دارای کارایی مثبت برای سیستم و جامعه درمانی است.

دکتر شریف خاطر نشان کرد : با وجود آغاز سال تحصیلی جدید همه ما با تلاش و اهتمام در راه تعلیم و تربیت دانشجویان ، اینترن ها و دستیاران گام های موثری برداریم چرا که در این رابطه همه مسئولیم.

ایشان ، دکتر فرهاد مدنی را از زمان قبول تصدی این سمت که به طورمداوم و با تلاش و پشتکار در راه رفع مشکلات و نارسایی‌ها آموزشی این گروه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند را قابل تقدیر و تحسین برشمردند واز ایشان بعنوان الگویی بارز و شایسته نام بردند.

در ادامه دکتر فرهاد مدنی ضمن تقدیر از حسن اعتماد مسئولین بیمارستان و گروه اطفال ، به بیان فعالیت های آموزشی انجام شده در زمان تصدی ایشان مطالبی را اشاره نموده و از مدیر گروه محترم ، اساتید و دستیاران گروه اطفال به خاطر همراهی ایشان و کمک به ارتقا مسائل آموزشی گروه ، تقدیر و تشکر نمودند.

شایان ذکر است از طرف جناب آقای دکتر خیرخواه مدیر گروه اطفال دانشگاه ، جناب آقای دکتر سید رامین مدنی بعنوان مسئول آموزش دستیاران گروه اطفال به اساتید و دستیاران گروه معرفی شدند .

ساعت : 12:19 -  روز  : چهار شنبه  - 10 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :195