بازدید معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار اصفهان

از بخش های بیمارستان

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار اصفهان به همراه جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه با مسئولین بیمارستان دیدار و از تعدادی از بخش های بیمارستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، روز شنبه 12 مردادماه 98 ،جناب آقای حیدر قاسمی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان بهمراه علی اکبر مرتضایی فرماندار ویژه کاشان ، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه و بیمارستان ضمن نشستی پیرامون بررسی مسائل و مشکلات بیمارستان شهید دکتر بهشتی کاشان ، از بخش های اورژانس و تاسیسات این مجتمع بازدید نمودند.

در این نشست دکتر کوچکی رئیس دانشگاه ، گزارش مبسوطی از خدمات این بیمارستان به مردم و جامعه هدف بیان داشتند و افزودند : با توجه به اینکه این بیمارستان ، بزرگترین مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمانی در شمال استان اصفهان می باشد و تعداد مراجعین به این مجتمع زیاد است ، نیازمند توجه بیشتر مسئولین کشوری و استانی به مسائل و مشکلات این مجتمع می باشد.

رئیس دانشگاه گفت : با توجه به اینکه میزان امکانات از جمله نیروی انسانی و ابزار و تجهیزات پزشکی، تخت های تخصصی بیماران و ... ، با نیاز جمعیتی شهرستان همخوانی ندارد افزود : تلاش و همت مسئولین کشوری و استانی میطلبد تا نسبت به سرعت بخشیدن در ساخت بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) شهرستان و تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان شهید دکتربهشتی کاشان ، مسئولین دانشگاه و این مجتمع را در جهت افزایش رضایتمندی مراجعین و بیماران ، یاری نمایند.

در ادامه این دیدار دکتر محمدرضا شریف سرپرست و دکتر مکی مدیر مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان ، ضمن ارائه گزارشی از مسائل و مشکلات بیمارستان ، از معاون محترم استاندار خواستند تا نسبت به پرداخت بدهی سازمان های بیمه گر به بیمارستان اقدامات لازم انجام پذیرد تا مسئولین و کادر بیمارستان بتوانند ، خدمات مطلوبی در جهت افزایش رضایتمندی بیماران و مراجعین به این مجتمع انجام دهند.

حیدر قاسمی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش ها و پیگیری های مسئولین دانشگاه و بیمارستان افزودند : امیدواریم با حمایت مسئولان استان و شهرستان و همکاری و تامل مسئولان اداری و اجرایی و خیران محترم سلامت ، تا حد امکان بتوانیم در راستای کاهش معضلات پزشکی و درمانی دانشگاه و این مجتمع و ارائه خدمات مطلوب به مردم شهرستان ، توفیق خدمت اثربخش ، پیدا نماییم.

در ادامه این دیدار ، ضمن بازدید مسئولین از بخش های اورژانس و تاسیسات بیمارستان ، مسائل و مشکلاتی که در جهت تجهیز و توسعه فضا ، مورد نیاز است به مسئولین مربوطه بیان نمودند.

ساعت : 13:13 -  روز  : شنبه  - 12 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :145