مراسم تقدیر از زحمات سی ساله

کارشناس علوم آزمایشگاهی مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان

مراسم تقدیر از زحمات سی ساله کارشناس علوم آزمایشگاهی مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان با حضور مسئولین و همکاران ایشان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، مراسم تقدیر از زحمات سی ساله جناب آقای علی بارفروش کارشناس علوم آزمایشگاهی مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان با حضور دکتر متینی سرپرست دانشکده پزشکی ، دکتر مکی مدیر و جمعی از مسئولین و همکاران بیمارستان در واحد آزمایشگاه بیمارستان برگزار گردید.

در این مراسم دکتر سید محمد حسین مکی ، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات سی ساله جناب آقای بارفروش افزودند : با توجه باینکه آزمایشگاه ها، در تشخیص بیماری و کمک به پزشک  نقش حساس و مهمی دارند، بنابراین سلامت کار در ازمایشگاهها بایستی در همه موارد مورد توجه دست اندرکاران جامعه آزمایشگاهی قرار گیرد.

مدیر بیمارستان نقش کارشناسان محترم آزمایشگاه را مهم و حساس بیان نموده و خاطر نشان کردند : زحمات همکار گرامی جناب آقای بارفروش ، در زمان حضور در واحد آزمایشگاه این مجتمع ، قابل ستایش است و همکاران آزمایشگاه باید از تجارب علمی و اخلاقی ایشان در آینده بهره مند گردند.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای آقای بارفروش و تقدیر از زحمات مسئولین و کارکنان واحد آزمایشگاه بیمارستان ، اظهار داشت: کار پرسنل علوم آزمایشگاهی ، از سخت ترین کارها به حساب می آید و اظهار امیدواری کردند تا با رفع مشکلات در حوزه علوم آزمایشگاهی بتوانیم  باری از دوش این حوزه برداریم.

در پایان مراسم با اهدا لوح سپاس و هدایایی از طرف مسئولین بیمارستان و همکاران ایشان ، از جناب آقای علی بارفروش تقدیر بعمل آمد.

ساعت : 14:49 -  روز  : سه شنبه  - 8 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :298