یَقُولُ اللهُ(عز و جل): لاقَطَّعن أمَلَ کُلّ مُومِنٍ أمَّلَ دونی بالإیاسِ: خداوند (عز و جل) می فرماید: بی گمان امید هر مومنی که به غیر من امید ببندد را با مأیوس کردن او قطع می کنم. مستدرک الوسائل ج 11 ، ص 221 ، ح 12799

اخبار مرکز

همزمان با ایام شهادت مولی الموحدین علی (ع)ریاست مرکز نازایی دانشگاه ، متخصصین و پرسنل این مرکز را همرا ه با خانواده به مراسم افطار دعوت نمودند.

همزمان با ایام شهادت مولی الموحدین علی (ع)ریاست مرکز نازایی دانشگاه ، متخصصین و پرسنل این مرکز را همرا ه با خانواده به مراسم افطار که یکی از زیباترین سنت های اسلامی در ماه مبارک رمضان می باشد دعوت نمود.دراین مراسم آقای دکتر نیکزاد ضمن تشکر از زحمات چند ساله اعضا ،با بر شمردن موفقیت های این مرکز ،بخشی از آن را مربوط به همراهی خانواده ها و صبوری ایشان دانست و ابراز امیدواری نمود به زودی شاهد موفقیت های بیشتری در زمینه ی نازایی و خدمت گذاری به مردم شهر کاشان باشیم.

منبع خبر:مدیریت مرکز نازایی

ساعت : 11:12 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  5 / 1392 /  شماره خبر : 36 / تعداد نمايش :1011