یَقُولُ اللهُ(عز و جل): لاقَطَّعن أمَلَ کُلّ مُومِنٍ أمَّلَ دونی بالإیاسِ: خداوند (عز و جل) می فرماید: بی گمان امید هر مومنی که به غیر من امید ببندد را با مأیوس کردن او قطع می کنم. مستدرک الوسائل ج 11 ، ص 221 ، ح 12799

اخبار مرکز

پس از 20 سال:

نوزاد یک زوج نابارور در کاشان سالم متولد شد

رئیس مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نوزاد یک زوج با سابقه 20 سال نازایی پس از طی دوره درمان خود در این مرکز سالم متولد شد.

به گزارش وب دا، دکتر حسین نیکزاد در گفتگو با خبرنگاران افزود: این بیمار به مراکز نازایی تهران، اصفهان و یزد مراجعه کرده و نتیجه ای نسبت به باروری خود نگرفته بود.

وی تصریح کرد: این بانوی 44 ساله، پس از حضور و آغاز درمان در مرکز نازایی بیمارستان شهید بهشتی کاشان با تلاش پزشکان و پرسنل مجرب این مرکز پس از 20 سال باردارشد و نخستین فرزندش سالم به دنیا آمد.

وی تاکید کرد: استاندارد جهانی موفقیت درمانی مراکز باروری و ناباروری 30 تا 35 درصد است و بر اساس آمار، میزان موفقیت حاملگی مراجعین مرکز باروری و ناباروری این دانشگاه 25 تا 28 درصد در سال گذشته ثبت شده است.

رئیس مرکز باروری و ناباروری دانشگاه، متوسط سالانه مراجعه به آزمایشگاه این مرکز را 350 نفر ذکر و خاطرنشان کرد: از این تعداد مراجعه‌کننده  60 تا 70 نفر وارد دوره درمان می‌شوند.

دکتر نیکزاد با اشاره به اینکه بهترین سن بچه دار شدن بین 20 – 35 سالگی است، ادامه داد: در مرکز باروری و ناباوری مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان 70 تا 80 درصد از مشکلات ناباوری افراد برطرف می‌شود و 20 تا 30 درصد مابقی مربوط به مسائل ژنتیکی است.

به گفته وی، این مرکز جهت درمان نازایی با روش تلقیح اسپرم به داخل رحم (IUI) از سال 85 تاسیس شد و فعالیت خود را از سال 88 با دیگر روشهای نوین نازایی از جمله لقاح آزمایشگاهی (IVF)، تزریق مستقیم اسپرم به داخل تخمک (ICSI)، انجماد اسپرم، تخمک و جنین ادامه داده است.

دکتر نیکزاد، هزینه درمان های بارداری در مرکز باروری و ناباروری این دانشگاه را در مقایسه با دیگر مراکز کشور در پیشرفته ترین روش درمانی (تزریق اسپرم) به غیر از هزینه های تهیه دارو برای مراجعه کننده پایین تر از هزینه های در یافتی مراکز پیشرفته کشور عنوان کرد و گفت: این در حالی است که هزینه های دانشگاه و مرکز برای انجام این کار بسیار سنگین و بالاست.

گفتنی است این مرکز در طبقه دوم مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان دایر است.

ساعت : 12:13 -  روز  : شنبه  - 18 /  3 / 1392 /  شماره خبر : 36 / تعداد نمايش :1202