***یَقُولُ اللهُ(عز و جل): لاقَطَّعن أمَلَ کُلّ مُومِنٍ أمَّلَ دونی بالإیاسِ: خداوند (عز و جل) می فرماید: بی گمان امید هر مومنی که به غیر من امید ببندد را با مأیوس کردن او قطع می کنم. مستدرک الوسائل ج 11 ، ص 221 ، ح 12799

اخبار مرکز

از ابتدای سال جاری تاکنون 10 بیمار مبتلا به نازایی با تلاش تیم مرکز ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان بارور شدند. سرپرست مرکز ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 10 بیمار مبتلا به نازایی باتلاش تیم این مرکز بارور شدند .

دکتر حسین نیکزاد افزود: برای باروری این بیماران که در برخی از آنها، نازایی طولانی مدت تا 14 سال نیز مشهود بود، عمل ICSI ( لقاح آزمایشگاهی ) و IUI انجام شد.

به گفته وی، با توجه به اینکه در حال حاضر در این مرکز امکان فریز جنین و اسپرم وجود دارد مابقی جنین های بیماران که تحت عمل ICSI ( لقاح آزمایشگاهی ) قرار گرفته اند در این مرکز فریز شده تا در صورت نیاز خود بیمار و یا بیماران متقاضی اهداء جنین مورد استفاده قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در این مرکز ضمن انجام مشاوره، سونوگرافی و درمان نازایی و انجام آزمایشات اسپرموگرام عمل کاهش جنین ( Redaction) و تخلیه کیستهای مقاوم به درمان نیز انجام می شود.

وی، انجام طرحهای تحقیقاتی در آزمایشگاههای این مرکز از جمله طرح مقایسه پارامترهای اسپرم قبل و بعد از فریز تحت تاثیر آنتی اکسیدانها را از دیگر فعالیتهای این مرکز ذکر کردو گفت: فعالیتهای مرکز در سال جاری در مقایسه با سال گذشته پیشرفت قابل توجهی در میزان پذیرش بیمار و تعداد موارد مثبت حاملگی وانجام تحقیقات داشته است.

وی افزود: امید است با پشتیبانی ریاست دانشگاه و کلیه مسئولین ذیربط این مرکز از نظر علمی و درمانی روز بروز شکوفا تر و در این راه گامهای بلندی در مسیر خدمت رسانی به بیماران بردارد.

ساعت : 10:46 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 36 / تعداد نمايش :1139