یَا عَلِیُّ یَا عَظِیمُ یَا غَفُورُ یَا رَحِیمُ أَنْتَ الرَّبُّ الْعَظِیمُ‏ الَّذِی لَیْسَ کَمِثْلِهِ شَیْ‏ءٌ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ وَ هَذَا شَهْرٌ عَظَّمْتَهُ وَ کَرَّمْتَهُ وَ شَرَّفْتَهُ وَ فَضَّلْتَهُ عَلَى الشُّهُورِوَ هُوَ الشَّهْرُ الَّذِی فَرَضْتَ صِیَامَهُ عَلَیَّ وَ هُوَ شَهْرُ رَمَضَانَ‏ الَّذِی أَنْزَلْتَ فِیهِ الْقُرْآنَ هُدًى لِلنَّاسِ وَ بَیِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَ الْفُرْقَانِ‏ وَ جَعَلْتَ فِیهِ لَیْلَةَ الْقَدْرِ وَ جَعَلْتَهَا خَیْراً مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ فَیَا ذَا الْمَنِّ وَ لاَ یُمَنُّ عَلَیْکَ مُنَّ عَلَیَّ بِفَکَاکِ رَقَبَتِی مِنَ النَّارِ فِیمَنْ تَمُنُّ عَلَیْهِ وَ أَدْخِلْنِی الْجَنَّةَ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ‏.

اخبار و اطلاعیه های امور اداری

قرارداد گروهی بیمه شخص ثالث، حوادث سرنشین و بیمه بدنه اقساطی جهت پرسنل دانشگاه

بر اساس قرارداد فی مابین شرکت بیمه سینا (سهامی عام ) و اداره رفاه کارکنان دانشگاه ، پرسنل محترم می توانند با شرایط ذیل نسبت به بیمه شخص ثالث و بدنه اتومبیل خود به صورت اقساطی اقدام نمایند .

1- بیمه بدنه و ثالث : طی 8 قسط بدون پیش پرداخت و به صورت کسر از حقوق.

2- علاوه برداشتن تخفیفات قانونی (عدم خسارت ) با توجه به گروهی بودن موارد بیمه ثالث 5/2 درصد تخفیف خواهد داشت.

3- علاوه برداشتن تخفیفات قانونی (عدم خسارت، نقدی و صفر کیلومتر) با توجه به گروهی بودن موارد بیمه بدنه 35 درصد تخفیف پوشش بدنه اعمال خواهد شد .

4- در هر صورت مجموع تخفیف های اعطایی مذکور در بیمه های شخص ثالث 70% و در بیمه های بدنه 60% خواهد بود .

پرسنل محترم می توانند پس از دریافت معرفینامه از اداره رفاه کارکنان به هر یک از دفاتر بیمه سینا مراجعه نموده و بیمه نامه خود را تحویل بگیرند .

ساعت : 10:10 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  4 / 1395 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :125